Dziękuję za Info. Znamy się z Panem Włodkiem, już wcześniej nad tym myślałem by się z nim skontaktować. W chwili obecnej, jestem w trakcie kończenia budowy kadłuba 14nasto metrowego stalowego statku do sportu i rekreacji. Generalnie buduje go sam i w związku z tym brakuje mi czasu i rąk do pracy by wymienić poszycie w drugim statku który mam. Na dodatek jest to statek pasażerski a ja nie chcę zbytnio sam się brać za rzeczy które podlegają nadzorowi PRS. Za kilka dni wracam do Polski i będę myślał co dalej.
Witam! Czy ktoś się orientuje, zna firmę, stocznię, która podejmuje się wymiany poszycia dna statku na wyjeździe? W zasadzie wystarczy dwóch fachowców (spawasz, monter) z uprawnieniami. Do wymiany około 10 metrów kwadratowych blachy 4 mm, kilkanaście denników. Blacha prosta, bez obła. Statek znajduje się w Ostródzie.
możesz przeglądać wszystkie wątki dyskusji na tym forum. możesz rozpocząć nowy wątek dyskusji na tym forum. nie możesz odpowiadać na posty w tym wątku dyskusji. nie możesz rozpocząć ankietę na tym forum. nie możesz dodawać załączniki w tym forum. nie możesz pobierać załączniki na tym forum.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na nasze ustawienia prywatności i rozumiesz, że używamy plików cookies. Niektóre pliki cookie mogły już zostać ustawione.
Kliknij przycisk `Akceptuję`, aby ukryć ten pasek. Jeśli będziesz nadal korzystać z witryny bez podjęcia żadnych działań, założymy, że i tak zgadzasz się z naszą polityką prywatności. Przeczytaj informacje o używanych przez nas Cookies