Otrzymałem z Czech maila. Poszukiwany jest pchacz (zanurzenie 0,7 do 0,9 m) i dwie barki 500 T (zanurzenie 1 do 1,2 m) do przewozu żelaza. Za pośrednictwo oferowane jest 5% prowizji. Poniżej oryginalna treść maila oraz adres mailowy na który proszę kierować korespondencję.
------------------------
Dear Sirs,
we are looking for (for purchase) Tugboat with the draught from 0,70 to 0,90m and 2 barges with deadweight 500tons and the draught from 1,00 to 1,20m for transshipment of iron.
Please send us your offer, for middleman we are offering the commission 5%.
Sehr geehrte Damen und Herren
wir suchen für Einkauf ein Bugsierboot mit dem Tfg 0,70-0,90m und 2 Boots mit Tonnage 500t und Tfg 1,00-1,20m für Eisentransport.
Bitte senden Sie uns Ihres Angebot, für Mittler bieten wir die Provision 5% an.
Alex Martinovskı
Karlovy Vary
T.G.Masaryka 42
e-mail:
------------------------
Witam. Poszukuje używanego pchacza na sprzedaż. przeznaczeniem statku będzie praca w Holandii przy poszerzaniu linii brzegowej tamtejszych wód. Potrzebna jest silna jednostka do pchania dwóch barek. proszę o każda informacje na ten temat. pozdrawiam:)
Zobacz w porcie Żerańskim / zadzwoń do śluzowego ten powinien Cię skierować do zarządu portu.0-22 3265177 lub 0-22 8114720
/ tam stoi tego towaru na sznurkach dużo.
kubazeglarz
Jestem zainteresowany zakupem pchacza. Interesują mnie wyłącznie jednostki 2-śrubowe o mocy maszyn min. 400 kW.
Oferty wraz z ceną proszę przesyłać na adres e-mail: nawigator@poczta.wprost.pl
możesz przeglądać wszystkie wątki dyskusji na tym forum. możesz rozpocząć nowy wątek dyskusji na tym forum. nie możesz odpowiadać na posty w tym wątku dyskusji. nie możesz rozpocząć ankietę na tym forum. nie możesz dodawać załączniki w tym forum. nie możesz pobierać załączniki na tym forum.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na nasze ustawienia prywatności i rozumiesz, że używamy plików cookies. Niektóre pliki cookie mogły już zostać ustawione.
Kliknij przycisk `Akceptuję`, aby ukryć ten pasek. Jeśli będziesz nadal korzystać z witryny bez podjęcia żadnych działań, założymy, że i tak zgadzasz się z naszą polityką prywatności. Przeczytaj informacje o używanych przez nas Cookies