sprzedam penichette 935R

Ostatnia aktualizacja
R
romarioNowicjusz Nowicjusz
Dodano
Długość (m) 9.3
Szerokość (m) 3.1
Wysokość (m) 2.5
Zanurzenie (m) 0.65
Zbiornik wody (l) 430
Zbiornik paliwa (l) 220
Zużycie paliwa (l/h) 3.2
Pojemność lodówki (l) 135

Łódź jest po jednym sezonie użytkowania. Cena do uzgodnienia. Stacjonuje w okolicach Mikołajek. Kontakt: matreox@yahoo.com
SP2BZWSP2BZWUżytkownik Użytkownik
Dodano
wyjściowa cena ? rok budowy ? silnik ? kategoria projektowa D ?
pozdr. Darek @ IKAR
Edytowany przez SP2BZW dnia 22.10.2009,
M
MarandUżytkownik Użytkownik
Dodano
Ciekawa oferta,tylko troche malo danych.Moze wlozylbys kilka fotek dla lepszego rozeznania sprawy.
Bosman JozefBosman JozefUżytkownik Użytkownik
Dodano
Pewnie podanie ceny wyjściowej i jakiegoś linku z fotkami jednostki było by bardzo miłe.Obejrzałem Penichette 935 R w necie.Bardzo mi się spodobała.Wszystko się jednak obraca wokół spodziewanej zapłaty a możliwościami finansowymi potencjalnych zainteresowanych.Jednak brak ceny to tak jakby niepełna oferta sprzedaży.Jeśli to ma być tylko sondaż to rozumiem,ale mnie nie interesuje.Pozdrawiam.
Józef Bosman Feliga
Kris_marinerKris_marinerPoczątkujący użytkownik Początkujący użytkownik
Dodano
Po jednym sezonie w Mikołajkach czy po jednym sezonie od produkcji. Poproszę o rok produkcji i schemat zabudowy, jeśli brak to fotki i ilość koji. Cena też by się przydała, bo muszę wiedzieć czy mam taką zdolność kredytową.
realizator marzeń na "DORIS"
S
SeehundUżytkownik Użytkownik
Dodano
Na www.barki.pl są wyczerpujące informacje o tych łodziach ale nie ma modelu oznaczonego literą R. Pozdrawiam.Seehund
SP2BZWSP2BZWUżytkownik Użytkownik
Dodano
kiedyś udało mi się ustalić :

Oznaczenie "R" pochodzi od słowa "refurbished" tzn. odnowiona. Barki z oznaczeniem "R" mają nowsze wyposażenie i są bardziej wydajne.
Prędkość spacerowa ok. 6-7km/h, prędkość maks. dozwolona ok. 10 km/h.
pozdr. Darek @ IKAR
S
SeehundUżytkownik Użytkownik
Dodano
I właśnie takie posty utwierdzają mnie w przekonaniu, że jestem na właściwym statku.Nie wiem wszystkiego ale wiem coraz więcej ! Dzięki za informację.
Edytowany przez Seehund dnia 24.02.2010,
możesz przeglądać wszystkie wątki dyskusji na tym forum.
możesz rozpocząć nowy wątek dyskusji na tym forum.