Pewnie podanie ceny wyjściowej i jakiegoś linku z fotkami jednostki było by bardzo miłe.Obejrzałem Penichette 935 R w necie.Bardzo mi się spodobała.Wszystko się jednak obraca wokół spodziewanej zapłaty a możliwościami finansowymi potencjalnych zainteresowanych.Jednak brak ceny to tak jakby niepełna oferta sprzedaży.Jeśli to ma być tylko sondaż to rozumiem,ale mnie nie interesuje.Pozdrawiam.
Po jednym sezonie w Mikołajkach czy po jednym sezonie od produkcji. Poproszę o rok produkcji i schemat zabudowy, jeśli brak to fotki i ilość koji. Cena też by się przydała, bo muszę wiedzieć czy mam taką zdolność kredytową.
Oznaczenie "R" pochodzi od słowa "refurbished" tzn. odnowiona. Barki z oznaczeniem "R" mają nowsze wyposażenie i są bardziej wydajne.
Prędkość spacerowa ok. 6-7km/h, prędkość maks. dozwolona ok. 10 km/h.
możesz przeglądać wszystkie wątki dyskusji na tym forum. możesz rozpocząć nowy wątek dyskusji na tym forum. nie możesz odpowiadać na posty w tym wątku dyskusji. nie możesz rozpocząć ankietę na tym forum. nie możesz dodawać załączniki w tym forum. nie możesz pobierać załączniki na tym forum.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na nasze ustawienia prywatności i rozumiesz, że używamy plików cookies. Niektóre pliki cookie mogły już zostać ustawione.
Kliknij przycisk `Akceptuję`, aby ukryć ten pasek. Jeśli będziesz nadal korzystać z witryny bez podjęcia żadnych działań, założymy, że i tak zgadzasz się z naszą polityką prywatności. Przeczytaj informacje o używanych przez nas Cookies