Własnie mijają 3 miesiace od uruchomienia Galerii Floty Rzecznej.
W związku z tym troche statystyki:
W chwili obecnej w galerii jest 548 plików w 41 albumach i 13 kategoriach z 1 komentarzami - wyświetlono 13891 razy.
Łatwo obliczyć że srednia wyswietleń na jeden plik wynosi 25 razy.
Najbardziej popularna fotka w galerii to:
Ciekawe dlaczego ?
Prawdopodobnie ze względu na staż, jest to jedna z pierwszych fotek w albumie.
Martwi mnie trochę brak komentarzy pod zdjeciami ale mam nadzieję że to się zmieni.
Niekwestionowanym liderem w ilości nadesłanych zdjęć jest Janusz Fąfara, za co mu w tym miejscu jeszcze raz serdecznie dziękuję.
Mam również nadzieję że inni koledzy również podzięlą się swoimi zdjeciami.
Mija kolejny miesiąc i oto wynik:
1222 plików w 78 albumach i 15 kategoriach z 63 komentarzami - wyświetlono 33444 razy
czyli w ciągu jednego miesiąca przybyło tyle zdjęć ile w pierwszych trzech, jednocześnie średnia oglądalność wzrosła do 27 zdjęć.
Najczęściej oglądany bo aż 190 odsłon jest wciąż ten sam obrazek, na drugim miejscu z wynikiem 185 jest:
Przybyło również osób współtworzących galerię,dziękuję wszystkim a szczególnie naszemu ekspertowi Waldkowi Danielewiczowi oraz niezmordowanemu w skanowaniu swoich zasobów Januszowi Fąfarze.
Janusz Tyburcy napisał/a:
Piękna bareczka.Na ful załadowana.Chyba wrócę do pływania. Wspomnienia - i to miejsce i taka barka-moja ostatnia to -5046-Teos.:(
Cześć Janusz,
ja nie chyba ale na pewno wracam do pływania - decyzja podjęta.
A teraz cos dla Ciebie:
TEOS.
Dziękuję Ci serdecznie.Nie masz pojęcia jaką zrobiłeś mi radochę.Jeszcze bardziej odżyły we mnie wspomnienia. Ja tylko tak napisałem pod wpływem chwli,że chyba wrócę.Mam naprawdę szczere chęci i zawsze miałem.
Jest tylko jeden problem a mianowicie - mam firmę od 73-roku.Firma jest dobrze rozkręconą i szkoda ją zostawić.Jeden z synów jest dyrektorem w Warszawie w firmie ALCATEL- tam też ma dom, rodzinę i do Wrocławia ze zrozumiałych względów nie wróci.Drugi syn, m.i. absolwent naszj szkoły, jest od 4-lat w Londynie i tam układa sobie życie na stałe.
Jak widzisz jest PAT.
Pozdrawiam Cię i jeszcze raz dziękuję.
Janusz T.
Mineło pół roku od uruchomienia Galerii Floty Rzecznej.
Statystyki na dzień dzisiejszy:
W galerii jest 1688 plików w 103 albumach i 16 kategoriach z 146 komentarzami - wyświetlono 63331 razy
Srednia wyświetleń jednego pliku 37,51 razy.
Najbardziej popularna fotka - 262 odsłony:
Bizon-125 w Porcie Miejskim we Wrocławiu
Dziękuję wszystkim za nadesłane zdjęcia do galerii i za komentarze.
Co prawda 18 lutego minął kolejny miesiąc (siódmy) istnienia galerii, to ja postanowiłem trochę poczekać aby móc obwieścić o przekroczeniu 2 okrągłych cyferek:
1. Przekroczyliśmy cyfrę 2000 w ilości plików w galerii
2. Przekroczyliśmy 100 000 w ilości odsłon !!!
A dokładnie to w chwili obecnej: 2110 plików w 122 albumach i 16 kategoriach z 237 komentarzami - wyświetlono 100756 razy
Na 3 miejscu jeżeli chodzi o ilość odsłon jest :
Miejsce 1 i 2 było prezentowana więc się nie będę powtarzał.
Tradycyjnie dziękuję wszystkim za nadesłane zdjęcia do galerii i za komentarze.
No i minął kolejny miesiąc, trochę statystyki dla potomności ;-) 2517 plików w 133 albumach i 20 kategoriach z 268 komentarzami - wyświetlono 133034 razy
Tym razem najlepiej oceniana fotka:
Minęło sporo czasu od mojego ostatniego wpisu, tym razem mamy trochę wyższe cyferki :D
Po półtora roku istnienia Galerii Floty (pierwsza fotka zamieszczona 17 sierpnia 2006) miałem dzisiaj przyjemność przekroczyć cyfrę 5000 w ilości plików w galerii. W momencie pisania tych słów mamy: 5002 plików w 231 albumach i 27 kategoriach z 538 komentarzami - wyświetlono 654533 razy
Dziękuję wszystkim Użytkownikom, zarówno tym bardzo aktywnym jak i trochę mniej ;), to dzięki Wam i dla Was ta galeria istnieje.
możesz przeglądać wszystkie wątki dyskusji na tym forum. możesz rozpocząć nowy wątek dyskusji na tym forum. nie możesz odpowiadać na posty w tym wątku dyskusji. nie możesz rozpocząć ankietę na tym forum. nie możesz dodawać załączniki w tym forum. nie możesz pobierać załączniki na tym forum.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na nasze ustawienia prywatności i rozumiesz, że używamy plików cookies. Niektóre pliki cookie mogły już zostać ustawione.
Kliknij przycisk `Akceptuję`, aby ukryć ten pasek. Jeśli będziesz nadal korzystać z witryny bez podjęcia żadnych działań, założymy, że i tak zgadzasz się z naszą polityką prywatności. Przeczytaj informacje o używanych przez nas Cookies