Mapy elektronicze

Ostatnia aktualizacja
P
Pan_JaworekPoczątkujący użytkownik Początkujący użytkownik
Dodano
Witam,
mam pytanie do praktyków.
Jakie stosuje się najczęściej programy nawigacyjne w żegludze śródlądowej? Ja pływając po Bałtyku korzystałem z MapTech, jednak nie mogę dostać map na śródlądzie Niemiec i Holandii. W necie wyszperałem C-Map oraz Yacht Navigaztor Mobil. Nie chciał bym wyrzucić pieniędzy w błoto, jaki program polecicie przy założeniu pracy na laptopie z GPSem.
Pozdrawiam
Paweł Jaworski
mnsbmnsbPoczątkujący użytkownik Początkujący użytkownik
Dodano
Tresko - Tresco Inland ECDIS Viewer PERISKAL PC Navigis 8.0 - to pełna nazwa, ich strona www.periskal.com mam też nr tel. i adres ale do Belgi
Marek "Baśka" Barbara
Vż 1991 TŻŚ Koźle
P
Pan_JaworekPoczątkujący użytkownik Początkujący użytkownik
Dodano
BARDZO DZIEKUJĘ ZA PODPOWIEDŹ. Znalazłem kontakt w j. polskim, będzie mi łatwiej. Bardzo ważny jest dla mnie język interfejsu. Po angielssku spokojnie sobie poradzę, jak po niemiecku to mogę zapomnieć o posługiwaniu się programem. Masz zapchaną skrzynkę z prywatnymi wiadomościami. Więc przesyłam przez forum.
Pozdrawiam - Pawel
ApisApisSuper administrator Super administrator
Dodano
Skrzynkę należ opróżniać. Maksymalna pojemność to 25 wiadomości. Po osiągnięciu tego stanu w "wysłanych" nie można wysłać żadnej, a po przekroczeniu tego limitu w "odebranych" nie można otrzymać żadnej nowej wiadomości. Ważne wiadomości można przenieść do "archiwum".
możesz przeglądać wszystkie wątki dyskusji na tym forum.
możesz rozpocząć nowy wątek dyskusji na tym forum.