gdzie jestes? Co robisz

Ostatnia aktualizacja
Zbigniew ToporowiczZbigniew ToporowiczNowicjusz Nowicjusz
Dodano
Dzień dobry

Zgodnie z prośba Andrzeja rozpocznę wpisy w tym temacie

Po skonczeniu TŻŚ 5 lat studia WSM Gdynia, 11 praca na rybakach w Odrze Świnoujście i od 1990 roku włąsna fima Marine Serrvice Poland do dnia dzisiejszego

Zbigniew Toporowicz
1974 VB
Zbigniew Toporowicz
G
Nowicjusz Nowicjusz
Dodano
Od 20 lat mieszkam i pracuję w Niemczech.Przez 12 lat byłem zatrudniony na stanowisku sternika a później kpt. w firmie NVG Hannover.
Obecnie rozpocząłem 6-ty rok pracy w firmie V.M. Tankschifffahrt z Bremen.
Jestem kpt. na TMS "INKA".
Zatrudnionych jest tutaj jeszcze kilku naszych kolegów z TŻŚ.
W mojej załodze jest też Janusz Mickiewicz kolega z rocznika 1975.
Na ST "Heinrich" pływa kpt.Leonardo Kaczorowski rocznik 1976,
a na TMS "Karl" Maciek Bergier jako drugi kapitan.

Pozdrawiam Józek Węgrzyn
Edytowany przez x5 dnia 27.06.2007,
Darek KopczynskiDarek KopczynskiNowicjusz Nowicjusz
Dodano
Jestem absolwentem TŻŚ Wrocław w 1981 roku.Od momentu skończenia szkoły pracuje w ulubionym zawodzie.Obecnie pełnie obowiązki kapitana na tankowcu "PIZ JULIER" w szwajcarskiej firmie FLUVIA AG z Bzylei.B) Pozdrawiam Darek Kopczynski.
LeonardLeonardPoczątkujący użytkownik Początkujący użytkownik
Dodano
Jeszcze do niedawna "u holendra"... 6 lat ... Teraz współwłaściciel bareczki "Extreme"... Pływamy dla Kanal Spedition po Zagłebiu Ruhry...

Pozdrawiam
ApisApisSuper administrator Super administrator
Dodano
Poszukuję kontaktu do Henia Smolnickiego. Dawno temu nasze kontakty urwały się , a szczerze mówiąc zatęskniłem za tym Dziwakiem.

Pozdrawiam
Janusz Prusaczyk
Szczecin
tel 501631081. 0914306090
Będę wdzięczny za pomoc
mech90mech90Nowicjusz Nowicjusz
Dodano
Jestem absolwentem TZS Wroclaw rocznik 1990,Profesor Popowicz.Pracuje na pchaczu M/v Mary Harter w firmie AEP Paducah KY.Pozdrawiam wszystkich serdecznie.
Waldek Szmigielski.
slepowronslepowronNowicjusz Nowicjusz
Dodano
Poszukuje kolegi Bogdana Sułkowskiego ukon.szkoły r.58 rodem z Sompolna.Pozdrawiam rowniez Stefana Wardenskiego był naszym dowodca pluton 4 kl.B Jacek Sługocki vel Slepowron.
Jacek Sługocki
zbyszek1zbyszek1Użytkownik Użytkownik
Dodano
Przeczytałem Wasze posty i naszła mnie taka myśl, a właściwie dwie - jedna miła, a druga niemiła.
1. Miło jest czytać, że nasi rodacy są cenieni poza granicami
2. Szkoda, że nie ma dla nich pracy w kraju.
Tak rozumiem te wpisy.
Pozdrawiam z nadzieją, że wreszcie i u nas w kraju "coś ruszy" w sprawie żeglugi śródlądowej.
możesz przeglądać wszystkie wątki dyskusji na tym forum.
możesz rozpocząć nowy wątek dyskusji na tym forum.